Cele mai citite articole

Ela On Monday, May 27, 2013


Internetul nu inseamna doar facebook si filme cu pisici. Este un spatiu in care se fac tranzactii serioase si unde puteti vinde mai aproape orice. Exista numeroasele avantaje pentru a deschide un magazin online, dintre care putem enumera o potentiala audienta nelimitata, eliminarea costurilor de spatiu si vanzarile automate. Cand totul a devenit atat de usor, va puteti intreba de ce nu e toata lumea implicata in comertul online?
Succesul unui magazin online depinde in primul rand de produsele pe care le ofera. Un produs unic sau foarte popular poate fi cea mai buna alegere mai ales pentru un debutant in vanzarea pe internet. Planificarea este foarte importanta inainte de orice investitie iar Rezistenta Online va sta la dispozitie cu informatii privind fezabilitatea afacerii dumneavoastra. 
Va putem deasemena pune la punct un site de e-commerce recurgand la cele mai bune platforme in domeniu si la cele mai recomandate pentru tipul dumneavoastra de afacere. Veti avea acces la un site usor de folosit si care va fi destul de flexibil pentru a face fata atat nevoilor dumneavoastra specifice cat si noilor tendinte de pe piata:
-          Un catalog cu un design atragator unde veti putea afisa produsele cu usurinta;
-          O interfata optima pentru urmarirea comenzilor, comunicarea cu clientii si generarea de raporate;
-          Stabilirea cu usurinta a ofertelor de reduceri;
-          Procesarea simpla si sigura a platilor;     
-          Cautarea si sortarea inteligenta a produselor;
-          Monitorizarea vanzarilor si setarea de reclame.
Nu putem uita desigur de promovare caci la ce bun va fi site-ul dumneavoastra daca nu va fi gasit de potentialii cumparatori? Ne vom asigura ca magazinul dumneavostra sa fie optimizat si pregatit pentru viitoarele campanii de marketing online care va vor scoate in evidenta produsele. Dupa o munca serioasa de proiectare din partea noastra va ramane in seama dumneavoastra munca lejera administrativa si castigurile continue.