Cele mai citite articole

Ela On Monday, May 27, 2013

 
Servicii creare site
Domeniul online este in continua crestere si complexitatea la care a ajuns poate fi coplesitoare, mai ales pentru cei care au cunostinte vagi despre cum functioneaza si pe ce se bazeaza spatiul virtual. Ce este foarte clar in schimb este ca totul se muta "pe internet" si ca afacerea sau serviciul dumneavoastra trebuie sa se afle acolo si sa fie bine reprezentat
Experienta si pregatirea noastra va stau la dispozitie in a alege exact tipul de site potrivit nevoilor dumneavoastra. Comunicarea este un aspect foarte important al relatiei noastre cu clientii deoarece este un factor major in livrarea unor servicii de calitate. Puteti alege sa participati activ la stabilirea designului si a platformei de construire sau puteti sa va bazati pe talentul si abilitatile echipei noastre.
Designul unui site presupune multa creativitate dar si o atentie deosebita pentru noile trenduri si pentru impactul pe care elementul vizual il are asupra utilizatorului. Avem grija ca designerii nostri sa fie intotdeauna la curent cu aceste tendinte si sa creeze un produs nu numai incantator ochiului dar si usor de navigat. Compatibilitatea cu principalele browsere si cu dispozitivele mobile sunt si ele la fel de importante si nu sunt scapate din vedere.
Dupa partea de planificare si design urmeaza partea cea mai tehnica in crearea unui site si anume programarea. Ne bazam pe profesionisti cu experienta care respecta standardele in materie de cod sursa si care se folosesc de tehnologiile cele mai potrivite pentru a crea un site perfect functionabil. Vrem sa ne asiguram ca site-urile noastre sa nu ofere niciodata experienta frustranta a unei erori.
Pentru un site pus la punct, cu un design atragator si optimizat din toate punctele de vedere, un site care sa poata tine intotdeauna capul sus pe Google si sa sfideze concurenta.